Bankier met rode oortjes betrapt in live-uitzending

2 februari 2010 — door Stijn Pieters

In een live-uitzending van het Australische 7News geeft een medewerker van Macquarie Bank een saai interview weg over de evolutie van intrestvoeten. Op de achtergrond lijkt collega David Kiely druk bezig met zijn werk, tot er plots naaktfoto’s van lingeriemodel Miranda Kerr op zijn computerscherm verschijnen die ook de aandachtige televisiekijker niet ontgaan… Het filmpje gaat de wereld rond en Macquarie Bank dreigt met ontslag. Al snel start echter de campagne “Save Dave” via Facebook met de vraag de bankmedewerker hiervoor niet te ontslaan. De bank ontvangt duizenden e-mails van fans en zelfs het model in kwestie wil de petitie voor Dave tekenen. Macquarie Bank heeft intussen bekend gemaakt dat ”hij een werknemer blijft, en op het verkeerde moment op de verkeerde plek was”.

Kortom, een opmerkelijke woordvoerder, maar dan wel omwille van de achtergrond!

YouTube: Macquarie Bank Employee busted looking at nude photos of Miranda Kerr live on TV

Categorieën: Crisiscommunicatie, Perceptie, Woordvoerder van de maand Reacties uitgeschakeld

Reacties niet toegelaten

Naar boven