Boekvoorstelling in Mechelen

11 maart 2010 — door Hugo Marynissen

Op 11 maart stelden ProgressiveMedia en Inconnect hun boek Geen commentaar! Communicatie in turbulente tijden voor in Mechelen.

Stijn Pieters mocht de toon zetten en iedereen hartelijk verwelkomen, waarna uitgever Leo De Haes stelde dat er nog heel wat werk voor de boeg is op communicatief vlak. Even later moest hij plaats maken voor Hugo Marynissen en Frank Vergeer. Zij gingen de strijd met elkaar aan en vochten the battle between Rotterdam en Gent uit. Hierin stonden vooral het plezier qua samenwerking tussen de Belgische en Nederlandse auteurs en enkele bekende crisissituaties centraal. Zowel doorheen het boek als tijdens de voorstelling is Chris Wouters van Eurochemicals de centrale gast. Hij deelde zijn ervaringen omtrent de opmaak van een crisiscommunicatieplan. Tot slot kwam ook het Rode Kruis aan het woord. Ingrid De Backer kwam vertellen over haar ervaringen als vrijwilligster bij DSI (Dringende Sociale Interventie), waarna Filip Rylant, Directeur Communicatie bij Rode Kruis-Vlaanderen, het eerste boek overhandigd kreeg.

Hoe werd deze Belgische boekpremière gesmaakt door het publiek? Hier kan u de foto’s bekijken en onderaan deze pagina reacties van de aanwezigen lezen.

Was u erbij? We zijn benieuwd naar uw reacties! U kan ze plaatsen via het formulier helemaal onderaan.

© Foto’s: Synthia Maes en Koen Hubo


Categorieën: Boek Geen Commentaar! 8 reacties »

8 reacties op “Boekvoorstelling in Mechelen”

 1. Luc V.D.P.

  Deze ontmoeting met crisiscommunicatie was niet alleen boeiend en leerrijk, maar ook gezellig en lekker!

  Luc V.D.P. – communicatieambtenaar

  PS: waar waren de collega’s?

 2. Herman

  De presentatie van het boek inspireerde mij tot de aankoop, zodat ik een exemplaar aan mijn baas kan overhandigen!

  Herman

 3. Luc Gevaert

  Met appreciatie voor het werk van VISO oud-leerling Stijn én zijn collega’s.
  Van harte,

  Luc Gevaert,
  T.A. Viso Mariakerke

 4. Helga De Keyzer

  Te vroeg om nu al te oordelen (eerst lezen!), maar jullie boek ziet er alvast geweldig uit. Allemaal dankzij jullie hands-on aanpak en expertise!

  Van harte!

  Helga

 5. Natalie Van Gorp

  Dag Hugo,

  Nog eens proficiat met je keigoede boek. Heb er al eens in gebladerd en de stukjes die ik gelezen heb, spraken me heel erg aan.
  Nog bedankt voor de uitnodiging. De ’show’zat goed in elkaar ! Je handtekening ontbreekt nog in mijn boek, maar dat komt nog wel.
  Veel groetjes,

  Natalie

 6. Frédéric Cauderlier

  Félicitations!

  Bravo pour ce travail qui doit certainement être de grande qualité!

  Fred

 7. Hugo Marynissen

  Het was niet alleen gezellig en lekker, er was ook héél veel volk! Jammer dat ik niet met iedereen kon bijpraten… Moeten we beslist snel eens doen!

 8. Steven Decraene

  Het was een mooie boekpresentatie in Mechelen, “lekker” communicatief
  opgevat met jullie steekspel over Nederlanders en Vlamingen.

  Helaas moest ik die donderdagmiddag na de presentatie snel vertrekken. Ondertussen heb ik mijn (niet-gesigneerd) exemplaar zelfs al cadeau gegeven aan een woordvoerder die het kon gebruiken.

  Ik stel dus voor dat we elkaar snel zien : niet alleen om bij te praten, maar ook om me de kans te geven nog een gesigneerd exemplaar te kopen ;-)

Naar boven