Nieuwe edities Masterclass Risico- en Crisismanagement vanuit het CIP Institute

4 juli 2013 — door Tim Van Achte

Eind juni 2013 overhandigden we aan een twintigtal deelnemers van de Masterclass Risico- en Crisismanagement een certificaat uitgereikt door het CIP Institute. Dit instituut is onlangs opgericht en wordt binnenkort officieel gelanceerd.

Het CIP Institute verenigt een aantal Europese partners die kennis, onderzoek en ontwikkelingen met elkaar delen binnen oa. het domein van risico- en crisiscommunicatie en -management. Momenteel komen deze partners uit België, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Maar het ziet ernaar uit dat we in de loop van de volgende maanden nog nieuwe partners zullen aantrekken uit o.a. Duitsland, Finland en Zwitserland. “C.I.P.” staat voor: Complex Interactive Processes.

Voortaan zal dan ook onze masterclass georganiseerd worden door het CIP Institute, en dat in de verschillende landen en met dezelfde inhoud. De deelnemers van de voorjaarseditie aan wie we het certificaat uitreikten, mogen zich een jaar lang “Master Level” noemen binnen het CIP Institute en zijn van dichtbij betrokken bij het delen van kennis, expertise en tools in een Europese context.

Enkele deelnemers van de editie voorjaar 2013

Nieuwe edities van de Masterclass in België en Nederland zijn gepland dit najaar (oktober-december 2014). Over nieuwe edities in andere Europese landen wordt momenteel nog overlegd.

Categorieën: Cases, Crisiscommunicatie, Crisismix, Leiderschap, Perceptie, Relatiedenken, Risicocommunicatie, Veranderingscommunicatie Reacties uitgeschakeld

Reacties niet toegelaten

Naar boven